Events

Aarhusmor’s event kalender er sammensat af de arrangementer, vi får ind fra vores læsere. Her vil være arrangementer der er relevante for børnefamilier i Aarhus.

August 2017

Vilde dyr i byen – storbysafari for store og små
Kom med på ”storbysafari” på Godsbanen, og få åbnet dine øjne for Aarhus’ skjulte naturglæder. Morten DD Hansen fra Naturhistorisk Museum i Aarhus er vores guide.
Tid og sted: Søndag d. 27. august 2017 kl. 11 – 12.30 i ”Teltet På Kanten”, Jyske Banks telt i
Åparken ved Carl Blochs Gade, 8000 Aarhus C

Skattejagt – på sporet af Aarhus
Brug dine fem sanser og oplev din by fra nye sider i en hæsblæsende skattejagt i Aarhus.  Skattejagten er for børn og barnlige sjæle, primært i aldersgruppen 4-8 år.
Tid og sted: Søndag d. 27. august 2017, kl. 13 – 16 i ”Teltet På Kanten”, Jyske Banks telt i
Åparken ved Carl Blochs Gade, 8000 Aarhus C

Lyden af Aarhus – koncert med Kalle Mathiesen fra Ramasjang
Der er musik i alt og alt er musik! Det mener Kalle Mathiesen i al fald. Spring med på de skørerytmer, når Kalles Store Tromme Show sætter lyd på Aarhus.
Tid og sted: Søndag d. 27. august 2017, kl. 16 – 16.30 i ”Teltet På Kanten”, Jyske Banks telt i Åparken ved Carl Blochs Gade, 8000 Aarhus C

Opstart Babysvømning i Møllestien for
Der er stadig ledige pladser på holdene – se babyplask.dk

Opstart Forældre-barn Motorik for de 2-4 årige med far eller mor
Holdet har til formål at styrke barnets grundmotorik og inddrage den voksnes aktivitet i samspil med barnet. Det er et lille eksklusivt hold med max 8 forældre/børn, hvilket giver mulighed for, at forældrene undervejs får vejledning i aktiviteternes formål. Forløbet er 6 gange/ én gang ugentligt.
Tid og sted: Torsdag d. 24. august 2017, kl. 15.15 – 16.15 hos Motoriklab/ Fit og Sund, Ådalsvej 27, Risskov
Se mere på www.motoriklab.dk

Vil du også have dit event på? Intet er event er for lille. Det kan både være loppemarked i haven eller teaterevents for børn. Indtil videre gør jeg det gratis, men kommer der mange, bliver der nok et lille gebyr. Skriv til mig på aarhusmor@gmail.com

Advertisement