Om Aarhus Mor

Aarhus Mor er opstået efter den store succes, som Aarhus’ mødre har givet Facebook-gruppen Aarhus Mor.
Ideen til Facebook-gruppen, Aarhus Mor fik jeg, da jeg var med i en lignende gruppe i Boston, hvor jeg fødte vores første barn. Gruppen derovre fungerede derfor lidt som min virtuelle mødregruppe, og det ville jeg også gerne give mødre i Aarhus.
Gruppen har nu eksisteret i over fem år, men den manglede noget – nemlig et sted, hvor man kunne samle alle de guldkorn, som Aarhus’ dejlige mødre delte med hinanden. På Facebook kan det nemlig være svært at søge, og derfor kom mange af de samme spørgsmål igen og igen.

Dem har jeg nu (forsøgt) at samle her. Du kan derfor finde tips og trick inden for mange forskellige kategorier – alt sammen fra andre mødre, som har stået i samme situation som dig. Samtidig giver jeg nu også fædre, bedsteforældre og andre en mulighed for at læse med.
Det er ikke alle emner, der er nået at komme med endnu, men forhåbentlig kommer de sidste snart med.
Siden indeholder ikke omtale af børnehaver, læger etc., der har fået rigtig negativ omtale i gruppen, da de ikke har mulighed for at forsvare sig på siden, og jeg derfor ikke synes, det er fair.
Jeg håber meget, du får noget ud af siden. Hvis du har kommentarer og spørgsmål så modtager jeg dem meget gerne på aarhusmor@gmail.com.

Siden er lavet ganske frivilligt i håbet om, at vi alle kan hjælpe hinanden lidt mere.

/Gitte

 

Husk at følg os på Facebook

Annoncering

Indtil videre er der ganske få annoncer her på aarhusmor.com.
Jeg har valgt at tilføje nogle enkelte links og reklamer for at kunne dække de omkostninger, der er ved at have denne hjemmeside (det koster bl.a. penge at have webadressen aarhusmor.com). Det betyder, at hvis du klikker på de webshop-links, der er på siden og derefter køber noget, får jeg en lille andel (ca. 7%) af, hvad du køber for.

Jeg har kun indgået aftale med butikker, hvor jeg selv har været kunde og været tilfreds med mit køb. Så på den måde synes jeg, at jeg kan stå inde for de valgte annoncer og links.

 

Indtil videre kan du finde links og annoncer til:

kids.world.dk

cykelpartner.dk

babygear.dk

pixizoo.dk

saxo.com

Er du også interesseret i at annoncere på siden, kan du kontakte mig på aarhusmor@gmail.com

Advertisement