Tak!

Kære alle

Tusind tak for den fantastisk velkomst I har givet Aarhus Mor hjemmesiden. Jeg har kun fået positiv feedback, så det er virkelig dejligt, efter at have lagt så meget arbejde i siden.

Alene den første dag havde hjemmesiden over 800 (!) besøgende, hvilket var over alt forventning (selvom jeg nok egentlig ikke anede, hvad jeg skulle forvente).
Nu håber jeg bare, at siden vil fortsætte med at blive brugt, og det kan du selvfølgelig hjælpe med. Så brug den, og skriv til mig, hvis der er noget, du mangler.

Og ja nu fik jeg alligevel skrevet et blog-indlæg. Men er det overhovedet noget I vil læse?
Vil I høre mine tanker og tips om termotøj, at flyve med børn, gode apps og alle mulige andre hverdagsting? Giv gerne jeres ærlige mening 🙂

/Gitte

 

Advertisement

4 thoughts on “Tak!

 1. Astrid siger:

  Hej Gitte

  Først tusind tak for dit kæmpe stykke arbejde med Aarhus Mors nye webside. Den er blevet rigtig fin, og der er allerede mange gode informationer. Jeg har været en del af facebook-siden i et par år nu og er meget glad for den – jeg håber, jeg vil få brugt websiden her ligeså meget 🙂

  Mht. bloggen, så kunne det evt. være en mulighed at få gæstebloggere. Med det mener jeg ganske almindelige mødre fra Aarhus, som i et indlæg / en måned (eller andet fastsat) vil give deres bedste guldkorn videre og måske fortælle sjove historier fra deres dagligdag. Bare en idé.

  Igen tusind tak for dit store arbejde. 🙂 Mvh. Astrid

  Like

 2. anita siger:

  Hej Gitte,

  Først og fremmest flot arbejde med siden og tak for det! 🙂

  Jeg vil bare lige gøre dig opmærksom på reglerne om skjult reklame. Jeg kan se at du har gjort opmærksom på at du bruger affiliate-links på “Om” siden, det er dog ikke tilstrækkeligt ifølge lovgivningen på området. Du er nødt til at markere hvert enkelt indlæg som indeholder affiliate-links som reklame.

  Du kan læse mere om reglerne på forbrugerombudsmandens hjemmeside (jeg kan ikke poste kommentareren hvis jeg tilføjer et link) der ligger en vejledning til bloggere som du kan læse – de samme regler gælder for sider som denne.

  Bare lige for at slå det fast er det udelukkende for at hjælpe, at jeg gør opmærksom på det! Det ville være SÅ ærgerligt hvis du fik en bøde – Synes det er super fint at finansiere udgifterne ved siden på denne måde 🙂

  Mange hilsner en nørdet jurist-Aarhus-mor 😉

  Like

  • aarhusmor siger:

   Tusind tak Anita. Det vil jeg da straks få kigget på her i weekenden. Og ja det hele har været favre nye verden, så jeg sætter stor pris på din hjælp og input!

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s